Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Terapimetoder – Hvilken er den rette for mig?

Nu om dage er det ikke nok at komme frem til, at man ønsker at søge psykologhjælp. Vil man i terapi, skal man først tage stilling til, hvilken af de mange terapimetoder, der vil have størst mulig effekt på ens krop og sind. Metodevalget skal træffes på baggrund af ens individuelle situation og eventuelle udfordringer, men det kan til tider være svært at navigere i de mange tilbud, der er terapiverdenen. Hos Bines tilbyder jeg udover almindelig psykologhjælp også sensetikterapi og kropsterapi, fordi jeg mener, at kroppen er en helhed, og skal behandles herefter.

Terapimetode 1: Sensetikterapi

Sensetik er en terapimetode, der tidligere var kendt under navnet “bioeksistentiel psykoterapi”. Kort fortalt lægger metoden vægt på at skabe en god kontakt mellem sind og krop, og derigennem forbedre forholdet til en selv. Metoden tager udgangspunkt i, hvad du selv mærker og føler, og hvordan det påvirker dig. Vi kan ikke vælge vores følelser, men vi kan vælge vores handlinger, og med sensetikterapi hos Bines arbejder vi os derfor frem mod den erkendelse, at det er dig selv, der skal tage ansvar for dit liv og din velvære. Sensetikterapi omfatter bl.a. øvelser i grounding, åndedræt og din aktuelle følelsesmæssige tilstand – både liggende og stående.      

Terapimetode 2: Kropsterapi

Mit arbejde som psykolog er præget af en holistisk tankegang, og derfor er mine sessioner ofte en kombination af samtale og kropsterapi. Kropsterapi gør det muligt, at forstå hvad din krop kommunikerer. Du vil blive bevidst om din krops signaler, dine styrker og svagheder, og blive bedre rustet til at træffe de rigtige valg i dit liv, alt efter hvad din krop har brug for. Krop og sind behandles som en helhed for at opnå velvære og balance i din hverdag.

Jeg mener, at vi i høj grad er vores kroppe, og derfor har jeg altid fokus på den enkelte klients forhold til sig selv og sin krop. Gennem konkrete kropsøvelser, fx vejrtrækningsøvelser, kan du forbedre kontakten til din krop markant.

Få hjælp til at finde din ideelle terapimetode

Alle terapisessioner skal tage udgangspunkt i det enkelte individ, der søger hjælp. Hos Bines starter jeg derfor alle forløb med en grundig samtale, der har til formål at afklare din situation, udfordringer og behov, så jeg kan finde frem til den rette terapimetode til dig. Vil du vide mere om de terapiformer jeg tilbyder i mine praksisser i København og Holbæk, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 30 55 02 03 eller til at sende mig en mail på info@bines.dk.  

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig