Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Terapi mod vrede

Vrede er en af de menneskelige grundfølelser og bruges fx til at sætte grænser og til rette op på ting eller problemstillinger, som vi opfatter som uretfærdige. Vrede er naturligt og kan fungere som en nyttig drivfaktor, men tager vreden overhånd, kan det give store menneskelige problemer. Hos Bines tilbyder jeg terapi mod vrede i København og Holbæk. Læs med her i indlægget for at blive klogere på den negative vrede, eller kontakt mig i dag for at bestille tid til en behandling af dit vredesproblem.   

Oplever du vredesproblemer i din hverdag?

Vrede kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Det behøver ikke manifestere sig i råben og skrigen, slåen i bordet eller direkte vold. Vrede kan både være udadgående eller rette sig indad, men begge dele kan være utroligt skadende for både personen, der lider af vredesproblemet og dennes omgangskreds. Vreden kan altså både være aktiv og passiv, og det kan derfor være svært at finde ud af, om man lider af et vredesproblem.

Eksploderer du i udbrud, du efterfølgende fortryder, føler du dig konstant uretfærdigt behandlet, eller straffer du dig selv, når der er ting, der går galt for dig? Så lider du muligvis af et vredesproblem, og det kan derfor være gavnende at søge professionel psykologhjælp.

Hvordan behandler man vredesproblemer?

Terapi mod vrede har vist sig at have en gavnende effekt, og i min praksis vil jeg finde ud af, hvad din vrede skyldes og udarbejde individuelle værktøjer til at tøjle den eller lægge den helt fra dig. Jeg er uddannet Cand. Pæd. Psyk. og kombinerer i mit arbejde almindelige psykologiske metoder med kropsterapi. Kropsterapien giver mig mulighed for at få adgang til det kroppen fortæller dig og dermed afklare dine styrker og svagheder, så jeg ved, hvor jeg skal sætte ind.  

Terapi mod vrede hos Bines i København og Holbæk

Ønsker du at få bugt med dit vredesproblem, tilbyder jeg hos Bines både terapi mod vrede i København og i Holbæk. Jeg har praksis begge steder, så du nemt og hurtigt kan komme til, lige meget hvor du bor. Er du i tvivl om, hvorvidt behandlingen er noget for dig, så giv mig et kald på telefon 91 55 02 28, send mig en mail på info@bines.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden – så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig.

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig