Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Psykologhjælp mod ulykkelig kærlighed

Kærligheden er et paradoks: Det er det bedste i verden og det værste i verden. At elske nogen er det mest livsbekræftende vi kan opleve, det der kan give os allermest glæde, men dem vi elsker er samtidig dem, der kan gør os allermest ulykkelige, når tingene ikke går som de skal. Oplever du problemer med kærligheden, kan det være givende at snakke med en professionel om det. Hos Bines tilbyder jeg psykologhjælp mod ulykkelig kærlighed, kontakt mig i dag for at bestille tid til en session.

Den svære kærlighed

Der er mange måder, man kan opleve problemer med kærligheden på. Måske har man svært ved at åbne op og byde kærligheden velkommen, og har derfor svært ved at finde og fastholde en partner. Måske er man kørt træt i et parforhold efter at have tilbragt mange år sammen. Eller måske oplever man ulykkelig kærlighed, evt. forårsaget af en partners død eller afvisning. Fælles for alle disse scenarier er, at psykologhjælp kan hjælpe med at få nye perspektiver på situationen, så man kan bryde med negative mønstre og udskifte den ulykkelige kærlighed med en mere lykkelig udgave.

Parterapi mod ulykkelig kærlighed

Er du i et forhold, men oplever I problemer som I ikke selv kan se en vej ud af, tilbyder jeg autoriseret parterapi i København og Holbæk. Gennem parterapien vil I få redskaberne til at komme tættere på hinanden, både fysisk og psykisk, så I kan (gen)oprette den kontakt og det nærvær, som jeres forhold meget gerne skulle bygge på. Kommunikation er den afgørende faktor i et forløb med parterapi. Kun hvis I begge er åbne og ærlige, omkring hvad I tænker og føler, kan jeg afklare, hvorfor I oplever ulykkelig kærlighed i jeres parforhold.

Kontakt mig for at påbegynde dit/jeres forløb   

Lige meget hvad årsagen til din ulykkelige kærlighed er, står jeg klar til at hjælpe med samtale, terapi og behandling. Som psykolog blander jeg ofte almindelig samtaleterapi med kropsterapi og sensetik, for at få en så korrekt føling med dine/jeres udfordringer som muligt. Parterapi koster 900 kr. for en time og kan både foregå i mine lokaler i Holbæk og i København. Er du interesseret i at bestille tid til en session er du velkommen til at udfylde min kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig.    

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig