Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Parterapi: Tips til dit forhold

Ethvert parforhold er unikt, og derfor oplever ethvert par unikke udfordringer. Dog er der nogle årsager, der går igen, når par vælger at søge psykologhjælp. Læs med i dette indlæg, hvor jeg vil afklare de mest udbredte årsager til at par søger psykologhjælp, samt give dig mine bedste tips til hvordan I som par får det meste ud af et forløb med parterapi.

Hvorfor gå i parterapi?

Nogle af de mest udbredte årsager til at folk vælger at gå i parterapi er manglende eller fejlslagen kommunikation, utroskab, at de er kørt død i hverdagens trummerum, eller at de simpelthen er vokset fra hinanden. Hos Bines tilbyder jeg terapi til par i både Holbæk og København. Kontakt mig i dag for tips til dit parforhold, eller for at påbegynde jeres forløb med parterapi hos mig.

Sådan forbereder du dig på parterapi

Det bedste tip jeg kan give jer, når det kommer til parterapi er, at I begge skal være indstillede på at møde op åbne og ærlige. Parterapi er et samarbejde, og kun hvis I begge er indstillede på at gøre en indsats, kan I opnå holdbare resultater.   

Tips til at få mest muligt ud af din parterapi

En udbredt misforståelse om parterapi hos en psykolog er, at sessionerne er mirakelmidler, der isoleret set kan løse alle problemer. Sådan forholder det sig dog ikke. Parterapi kan give jer redskaberne til at forbedre eller redde jeres forhold, men det egentlige arbejde foregår i hverdagen.

Jeg snakker med jer om hvad I konkret kan arbejde med derhjemme, og hvis I vil have mest muligt ud af jeres forløb, anbefaler jeg selvfølgelig, at I tager imod disse råd. Så mit tip er: Jo mere energi I begge lægger i projektet, jo bedre resultater vil I opleve i jeres hverdag.    

Kontakt mig for flere tips til et godt parforhold

Som psykolog med særlig interesse i parforholdet og denne installations glæder og sorger, står jeg klar til at træde til med tips, rådgivning og vejledning, når du oplever problemer i dine relationer. Jeg tilbyder parterapi af en times varighed til 900 kr. pr. session, og er du interesseret i at bestille en tid, kan du kontakte mig på telefon 91 55 02 28 eller sende mig en mail på info@bines.dk, så finder vi en dag der passer.    

Jeg tilbyder parterapi i København og Holbæk

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig