Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Parterapi på Vestsjælland – få en fælles fremtid

Parterapi er for alle par, som vil gøre noget godt for hinanden, og som er interesserede i at investere i deres parforhold. Al parterapi på Vestsjælland hos mig handler om at klæde jer på til at skabe positive forandringer mellem jer.
Sammen arbejder vi både med jeres styrker og svagheder, så I kan holde liv i den gode og nærende kærlighed.

Hold kærligheden ved lige

Mange går i parterapi, hvis det går dårligt i forholdet. Nogle er ved at gå fra hinanden, mens andre forsøger at rette op på et forhold, der går skævt.
Men der er god grund til at begynde i parterapi, allerede før I ender i sådanne situationer. For langt hen ad vejen er det muligt at komme problemer i parforholdet i forkøbet. Alle par udvikler sig i løbet af et forhold. I bliver ældre, I gør jer nye erfaringer, og måske er I blevet forældre.
Det betyder, at I i dag ikke er fuldstændig på samme måde, som I var, da I mødte hinanden. Derfor må I være bevidste om at forsøge at udvikle jer sammen frem for i hver sin retning. Dette er en forudsætning for, at jeres kærlighed til hinanden følger med.
Parterapi på Vestsjælland er en god måde at holde kærligheden ved lige på. Her taler vi om tingene, mens de sker, så jeres kærlighed forbliver intakt.

Bliv bedre til at kommunikere

Kommunikation er alfa og omega i et parforhold. Derfor er dette et af de områder, vi altid vil arbejde med, når I går i parterapi på Vestsjælland hos mig.
I et parforhold er det vigtigt, at hverdagen fungerer godt. Til daglig er der mange ting, der skal koordineres, I skal kunne forstå hinandens prioriteringer og lytte til hinandens behov. Forudsætningen for at dette kan lykkes, er god kommunikation, hvor begge bliver hørt, og hvor I lytter til hinandens behov.
I vil derfor blive bedre til at tale med hinanden og forstå jeres individuelle behov, så der er god grobund for jeres fælles fremtid.

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig