Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Lær at kommunikere med din partner

Er kommunikationen gået i hårdknude?

Midt i hverdagens travle ræs, leverpostejmadder, arbejde og trætte aftener, kan man som par godt komme til at glemme at holde kommunikationen ved lige. Det kan være nemt at tale forbi hinanden, hvis ikke man gør sig umage. I skænderier er der ligeledes ofte et alt for højt tempo og for meget uro til, at der overhovedet bliver talt om det, der gælder.

Er kommunikationen gået i stå, kan det ofte være gavnligt at gøre brug af øvelser eller huskeregler, der tvinger mere konstruktive strategier frem. Jeg anbefaler ofte følgende tommelfingerregel som 3 gode tips til, hvordan man finder tilbage til den gode kommunikation.

3 tips til forbedret kommunikation

En øvelse, jeg ofte anbefaler til mine klienter, er en, jeg kalder for “De 3 gange ned”. De 3 gange ned fungerer som et godt værktøj til at stoppe op og blive bevidst om måden, hvorpå man kommunikerer med sin partner.

  • Det første ned betyder, at man skal ned i kroppen. Det vil sige, at man skal stoppe op og rette sin opmærksomhed ned i kroppen. Rette opmærksomheden på sin vejrtrækning.

  • Det andet “ ned” betyder, at man skal sætte tempoet ned, så det bliver muligt at undersøge, hvor dybt man trækker vejret og undersøge spændinger i kroppen. Blive ved med at have opmærksomheden til spændingerne løsner sig, og man er kommet ned og kan mærke roen.

  • Det tredje og sidste “ ned” handler om at undersøge, hvordan du har det, og hvad der foregår konkret. Når først tempoet er sat ned, kan man bedre fokusere på sig selv, og man er desuden mere groundet. Samtalen kan da foregå i et roligere tempo, hvor det er muligt at udtrykke sig tydeligere.

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig