Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Autoriseret psykolog i København

Du får hjælp til at få det bedre, uanset hvad du kommer med. Der kan være rigtig mange forskellige grunde til, at man ønsker at starte i terapi hos en psykolog. Måske oplever du en livskrise eller befinder dig i en choktilstand. Har mistet en pårørende, problemer på arbejdet eller med dine relationer.

Det kan være svært at mærke hvordan man har det, hvis man gennem en længere periode har lukket af for sine følelser i kroppen. Det kan være en måde, man har lært at bearbejder det, der sker i ens liv. I mit arbejde som psykolog vil jeg støtte dig. Jeg støtter dig i dit forhold til dig selv, så du får redskaberne til at kunne åbne op for kontakten til dig selv og din krop – og for at føle, hvordan du har det.

Gennem samtalen støtter jeg dig i at mærke din krop og mærke efter, og vi undersøger sammen hvordan du har det. Når du mærker efter i kroppen, vil du opdage over, hvor meget kroppen egentlig fortæller om, hvordan du går og har det. Og det kan du vælge at handle på gennem at træffe de rigtige valg for dig.

Psykologhjælp til alle

Det kan være, du står i en situation lige nu, som du har svært ved at håndtere eller løse – og derfor har du brug for hjælp. Hvis du er i tvivl om, hvornår man har brug for en psykolog, kan jeg beroligende sige, at det er meget forskellige problemstillinger, som folk henvender sig med. Der kan være mange grunde til at vælge at starte i terapi.

Det kan være, at du står i en ekstraordinær situation lige nu, som føles ekstra tung og svær at se sig ud af. Det kan også være, at du har lyst til at udvikle dig personligt, men ikke ved hvordan du har mulighed for at komme videre.

Jeg arbejder altid med dit forhold til dig selv, uanset hvilken situation eller problematik du står i eller kommer med. Det handler altid om den grundlæggende følelse af “at være god nok som den du er”. Og gennem arbejdet med dig selv, at du kan blive i stand til at træffe de valg, som er bedst for dig. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Hvad kan en psykolog hjælpe med?

Hvis du undrer dig over, hvad en psykolog spørger om – kan jeg sige, at jeg altid tager udgangspunkt i dig, og der hvor du er nu. Jeg tager udgangspunkt i det du kommer med.

Jeg tilbyder både individuel terapi, parterapi og kropsterapi, så du kan kontakte mig, hvis du ønsker at arbejde med den problemstilling, du står overfor.

Jeg er geografisk placeret i København, og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at vende dine tanker om din situation eller psykologhjælp med mig.

Jeg har faste priser på mine behandlinger, som du finder her. Der er ingen binding på behandlingerne, og du får rabat, hvis du er på overførselsindkomst eller SU. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt psykologen i København


Telefon nummer: 91 55 02 28
E-mail adresse: info@bines.dk

Fra klinikken i København tilbydes der dersuden:

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig