Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Parterapi i København

Parterapi hos en psykolog kan være givende, hvis du og din partner gerne vil styrke nærheden og kærligheden i jeres forhold. Et godt parforhold handler ofte om at forstå hinanden og at føle sig elsket som den, man er. Gennem parterapi i min praksis får I redskaber til at komme tættere på hinanden og få en større forståelse, så det bliver nemmere at acceptere jeres forskelligheder, så I hver især kan være jer selv i forholdet.

Hvis I overvejer at få hjælp til at blive mere lykkelige i jeres forhold, eller hvis I står overfor en skilsmisse, og I gerne vil igennem den bedst muligt, står jeg klar til at hjælpe jer. Jeg har en lang erfaring med parterapi som autoriseret psykolog. Jeg tilbyder parterapi både i min praksis i Holbæk og i København. Det er derfor nemt for jer at komme til mig, hvis I bor i Holbæk eller Københavnsområdet.

Mere nærhed og forståelse i parforholdet

En parterapeut kan hjælpe dig og din partner til at få talt sammen om det, der er vigtigt i jeres forhold. Kommunikationen til hinanden kan være afgørende for, hvor tætte I bliver, eller hvor meget afstand, der kommer imellem jer.

Det gør en stor forskel at få talt sammen på en positiv og konstruktiv måde, uanset hvad problemet er. Der kan nemt gå dagligdag i et parforhold, hvor hverdagen bliver præget af praktiske gøremål. Her kan nærheden og det tætte forhold nemt blive glemt og underprioriteret, og så kan det være hjælpsomt at komme tæt på hinanden igen gennem parterapi.

Det vil kunne bringe større glæde og overskud til jer som enkeltpersoner og til jer som par, hvilket vil øge chancen for, at I bliver sammen i et godt og givende forhold.

Parterapi med praksis i København

Gennem parterapi i min praksis, kan det blive nemmere at blive mere åbne overfor hinanden, og I får en vigtig kontakt og nærhed, som kan gøre en stor forskel for jer. Det er vigtigt, at I begge kan være 100 procent jer selv i forholdet, og at I hver især kan føle jer elsket ved at være lige dem, I er.

Det handler ofte om at forstå hinanden bedre, og jeg har derfor mange øvelser og måder at skabe større forståelse for hinanden på.

Jeg er autoriseret psykolog, og jeg tilbyder professionel parterapi i min praksis i København. Jeg har en lang erfaring med parterapi, og jeg har hjulpet mange par godt videre enten hver for sig med en fredelig skilsmisse, eller sammen som et styrket par.

Find vej til parterapi i København


Telefon nummer: 91 55 02 28
E-mail adresse: info@bines.dk

Fra klinikken i København tilbydes der dersuden:

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig