Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Kropsterapi i København

Mit navn er Bine Sørensen og jeg er autoriseret psykolog. I mine behandlinger bruger jeg kropsterapi for at få så god føling med dine udfordringer og ressourcer som overhovedet muligt. Jeg har praksis i både Holbæk og København, og det er derfor nemt at komme til min praksis til en behandling med professionel kropsterapi, hvis du bor i Københavnsområdet eller i eller omkring Holbæk. Vil du bestille en tid, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 91 55 02 28 skrive en mail til info@bines.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden, og så vil jeg hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Behandlinger med kropsterapi

I mine behandlinger som psykolog inddrager jeg ofte kropsterapi for at skabe størst muligt udbytte for mine klienter. Med udgangspunkt i din situation tager vi en samtale, hvor jeg lytter, rådgiver og vejleder dig. Jeg har fokus på det hele menneske, og derfor bruger jeg kropsterapien, en helhedsfokuseret terapiform, der kombinerer arbejdet med krop, sind og psyke. Min filosofi er nemlig, at kun hvis der er balance i alle dele, kan man opleve en følelse af ligevægt og velvære.

Vi er vores kroppe, og min tilgang er, at have fokus på hvordan den enkelte klient har det med sig selv, og min opmærksomhed er derfor altid rettet mod personens vejrtrækning og kropskontakt. Denne forbedres trinvis gennem konkret kropsarbejde- og øvelser.  

Når du besøger mig i min praksis for første gang i København, sporer jeg mig ind på, hvordan du har det gennem både samtale og kropsterapi. Her hjælper jeg dig til at mærke dine styrker, svagheder og følelser, så det bliver nemmere for dig selv at mærke din krop, og de signaler den sender til dig, og på den baggrund træffe de rigtige beslutninger ud fra det du har brug for.

Om psykolog Bine Sørensen

Jeg er autoriseret psykolog og uddannet Cand.pæd.psyk. Jeg er herudover cert. sensetikterapeut og anvender ofte kropsterapi i mit arbejde som psykolog. Jeg har to psykologpraksisser og tilbyder således både kropsterapi i København og Holbæk. Udover kropsterapi tilbyder jeg også parterapi, individuel terapi og holdundervisning i bioeksistentielle øvelser udviklet af Sensetik Instituttet.

Jeg inddrager generelt kropsterapi i mine behandlinger, fordi jeg her får mulighed for at få adgang til det, din krop kommunikerer, bevidst og underbevidst, og får mere viden om dine svagheder og styrkesider. Ved at du bliver bevidst om hvad din krop prøver at fortælle dig, kan jeg målrette din behandling med kropsterapi i København, så du kan overvinde dine udfordringer, hvad enten det drejer sig om følelsesmæssige knuder, en traumatisk oplevelse eller ulykke, eller måske en krise i parforholdet.

Bestil tid til en behandling med kropsterapi i København

Vil du vide mere om mine behandlingsmetoder, eller er du nysgerrig på, om en behandling med kropsterapi i København måske er noget for dig, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til mig. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale, for at afklare hvorvidt du vil have gavn af mine behandlinger eller ej. Ring, skriv en mail, eller udfyld kontaktformularen, så finder jeg ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

I København holder jeg til på Nørre Søgade 27a, st. tv., hvor det er nemt at komme til med offentlig transport. Jeg ser frem til at se dig til en behandling med kropsterapi i min praksis i København.

 

 

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig