Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Hvorfor er det vigtigt at få behandlet sin vrede?

Vrede er en af vores 5 grundfølelser. Der er som udgangspunkt derfor ikke noget i vejen med at blive vred. Vrede er en helt naturlig reaktion, når vi møder uretfærdigheder eller oplever ting, der krænker vores personlige holdninger og følelser. Dog kan vrede blive ukonstruktivt, hvis det bliver i en grad, der er ikke-proportionel til de ting, man oplever, eller hvis man ganske enkelt ikke kan styre sin vrede.

For at ens vrede ikke bliver uhensigtsmæssig og kommer til at påvirke ens relation til andre mennesker, kan det være en god idé at få sin vrede behandlet. Når man reagerer kraftigt med vrede, stammer reaktionen ofte fra en følelse af at være ked af det, og gennem samtaler og terapi kan vi sammen finde frem til det, der egentligt er på spil.

Hvornår har man brug for hjælp til sin vrede?

Når man selv oplever sin vrede som et problem, er det grund nok i sig selv til at få hjælp til at håndtere den. Vreden kan komme til udtryk i mange forskellige sammenhænge og kan ofte ses som et symptom på andre ting. En overdreven vredesreaktion kan skyldes stress, tristhed eller andre former for forkerthedsfølelser, der ligger inde i en selv.

Vredesterapi og behandling hos Bine

Når jeg arbejder med vredesterapi, tager jeg altid udgangspunkt i det forhold, du har til dig selv, og hvordan det kan påvirke din vrede. For mig handler det om at mærke efter og mærke ned i kroppen. Derfor arbejder jeg ud fra begrebet grounding, hvor vi sammen forsøger at finde tilbage til jordforbindelsen.

I terapien arbejder jeg meget konkret med vreden for at finde frem til, hvor den egentligt har sine rødder. Man skal have lov til at være vred, og det kan man også være på en måde, der er groundet, hvor man bevarer jordforbindelsen og forbindelsen til sin egen krop og sine egne følelser.

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig