Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Autoriseret psykolog i Holbæk

Hos Psykologisk klinik ved psykolog Bine Sørensen tilbyder jeg psykologhjælp til alle nær Holbæk, der står i en situation, som de har svært ved at håndtere eller løse på egen hånd.

Du får hjælp til at få det bedre, uanset hvad du kommer med. Der kan være rigtig mange forskellige grunde til, at man ønsker at starte i terapi hos en psykolog. Måske oplever du en livskrise eller befinder dig i en choktilstand. Har mistet en pårørende, problemer på arbejdet eller med dine relationer.

Ved min terapi tager jeg altid udgangspunkt i dit forhold til dig selv. Dit selvforhold. Ved at inddrage enkle og effektive metoder, som øger opmærksomheden på kontakt, nærvær, vaner og valg. Uanset hvilken problematik du står overfor, og uafhængigt af hvilken situation du befinder dig i, handler det om at træffe de valg, som er de bedste for dig. Og det er det, jeg som psykolog gerne vil hjælpe dig med.

Du kan lære at mærke, hvordan du har det i din egen krop, når jeg gennem samtalen gør dig opmærksom på din krop. Du kan finde ud af, hvordan du reagerer på forskellige situationer. I arbejdet med dig selv kan du blive i stand til at kunne mærke, hvilken vej der er rigtig for dig at gå. Som psykolog vil jeg gøre dig opmærksom på, at du har et valg – så du kan arbejde med at træffe de valg, der i sidste ende er det bedste for dig.

Jeg tilbyder terapi til alle

På min klinik er alle, der ønsker at starte arbejdet med dem selv, varmt velkomne. Der kan være mange forskellige årsager til, at du kan føle, at din situation er svær. Det kan eksempelvis være, fordi du føler dig ensom. Måske har du svært ved at se, hvordan du bliver gladere i din dagligdag.

Uanset din situation er du velkommen hos mig. Gennem samtale arbejder vi altid med den grundlæggende følelse af “at være god nok” som den du er. Ved at inddrage din krop, så du kan lære at arbejde med at reagere på, hvordan du har det. Jeg lytter og stiller spørgsmål, så du kan arbejde med dig selv.

Ønsker du at starte arbejdet med dig selv, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg tager udgangspunkt i dine problemstillinger og hjælper dig til at se, hvordan du kan arbejde med dig selv. På den måde kan du finde frem til dine styrker, og du kan lære at mærke din krop igen og på den måde bearbejde og håndtere de problematikker, som du støder på.

Psykologisk terapi virker

Jeg tilbyder forskellige former for psykologisk terapi, hvor fokus altid er på dig, din krop og dit selvforhold. Jeg arbejder med, hvordan du selv kan blive i stand til at mærke efter, hvordan du har det.

Mit ønske for dig er at blive i stand til at gå de veje, der er helt rigtige for dig – og at være i stand til at skelne mellem, hvad der føles rigtig og forkert.

Kontakt psykologen i Holbæk

Telefon: 91 55 02 28
E-mail: info@bines.dk

Fra klinikken i Holbæk tilbydes desuden:

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig