Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Parterapi i Holbæk

Har I problemer med kommunikationen? Har I det ikke godt sammen som i starten af jeres forhold? Er der noget, som går skævt imellem jer, men du ved ikke hvad. Det eneste, du mærker nu, er måske opgivelse eller irritation. Hverdagen er en udfordring eller måske ubehagelig.

Har du og din partner svært ved at finde gnisten mellem jer, kan en parterapi være en mulighed. Det kan være svært at forstå sin partner. Gennem terapi sætter jeg fokus på, hvordan I bedre kan forstå hinanden og undgå misforståelser.

Hvad er parterapi?

Gennem støttende samtaler lærer I at forstå hinanden. I lærer at forstå hinandens forskelligheder, så der er plads til jer begge i parforholdet. Kommunikation er vejen til et lykkeligt parforhold. Jeg giver jer de redskaber, I har brug for. Jeres opgave er at bruge dem, så I kan finde tilbage til nærheden og den kærlighed, som I længdes efter.

I er også velkomne til at kontakte mig, hvis I står overfor en skilsmisse og vil gerne gøre det på en ordentlig måde. I vil gerne skabe et godt samarbejde fremover om børnene så de har det så godt som muligt i omstillingen til en ny familiesituation. Som psykolog har jeg stor erfaring med par, der gerne vil komme tættere på hinanden igen – og med par, der ønsker at afslutte forholdet på en god måde.

Udfordringer i parforholdet

Den største udfordring, som man ofte støder på i parforhold, er at have svært ved få talt med sin partner om det, der egentlig nager en i hverdagen. Samtalen skal være konstruktiv for at kunne løse jeres problemer, og det er det, jeg sætter fokus på i parterapien.

Jeg hjælper jer med at se, hvordan I kan komme tæt på hinanden igen. Hvordan I kan lytte til hinanden og løse de udfordringer, som I står overfor. Det vil helt naturligt give mere overskud i hverdagen, at I får etableret et godt, sundt og tæt forhold.

Kommunikation er det vigtigste redskab i et parforhold. Kærligheden skal have den allerbedste grobund til at kunne blomstre. Gennem parterapien hjælper jeg jer med at bruge værktøjerne, så I bedre kan mindske de misforståelser, der opstår. Desuden hjælper jeg jer til at kunne håndtere den afstand og de konflikter, I oplever.

Hvordan kan parterapi hjælpe?

Som parterapeut hjælper jeg jer til at kunne forstå hinanden og hinandens følelser. Vi taler om det, som fylder her og nu. Det kan være en udfordring at tage ting op, som man har holdt skjult eller i lang tid har undgået at tale om. Samtidig er det også en lettelse at få løsnet op, og hver især tager ansvar for at få talt ud. Med de rigtige redskaber kan I blive i stand til at starte en god dialog, hvor I får bedre kontakt, og hvor kærligheden kan få plads.

I parforholdet er kontakt, nærvær, accept og kærlighed vigtige faktorer for, at I kommer til at lykkes sammen. Gennem samtaler hos mig hjælper jeg jer til, hvordan I bedst finder frem til at føle jer trygge og elsket i parforholdet. Jeg har forskellige øvelser til jer, der kan bringe jer tættere sammen igen.

Gennem mine år som parterapeut har jeg været med til at hjælpe mange par godt videre. Uanset om parret har ønsket en god, fredelig skilsmisse eller at komme ud på den anden side med redskaberne til et bedre og mere nært forhold.

Gå alene til parterapi

Selvom mange forbinder parterapi med noget, man skal gøre sammen som par behøver det ikke nødvendigvis at være sådan. Du kan gå alene til parterapi og stadig opnå en bedre forståelse for dig selv og din partner.

Individuel parterapi kan i mange situationer være den bedste løsning.

Nogle ting kan være svære at tale med din partner om, og derfor vil jeg anbefale dig at begynde i individuel parterapi for at arbejde med tingene.

Kontakt parterapeuten i Holbæk

Telefon: 91 55 02 28
E-mail: info@bines.dk

Fra klinikken i Holbæk tilbydes desuden:

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig