Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Kropsterapi i Holbæk

“At mærke efter”

Har du ofte en knude i maven, måske uden helt at vide hvorfor? Sover du nogle gange uroligt eller ligger og spekulerer om natten? Bliver du irriteret på dine nærmeste, kollegaerne og får dårlig samvittighed bagefter? Er du i krise og har været ude for noget traumatisk? Min erfaring er, at uroen i kroppen, knuden i maven, dårlig samvittighed er der af en grund. Det er vores følelser, som prøver at fortælle os noget. Ved at mærke efter og lytte til dem, får vi det bedre. Det handler om “jeg er ikke god nok”.

Jeg vil gerne hjælpe dig, med at undersøge hvad din uro, den dårlige samvittighed handler om. Jeg arbejder med dit forhold til dig selv, uanset hvilken situation eller problematik du står overfor lige nu.

Jeg retter derfor din opmærksomhed mod dig og din krop, og hvordan du har det. Gennem kropsarbejde og -øvelser kan du lære at blive opmærksom på din vejrtrækning og kontakten til din krop. Det er meget givende, når du skal arbejde med dit selvforhold.

For at kunne mærke hvordan man reagerer i forskellige situationer, skal man kunne mærke sin krop. På den måde kan du blive i stand til at vælge det, der er det bedste for dig. Jeg giver dig redskaberne, som du kan bruge til at blive bedre til at træffe beslutninger, der er rigtige for dig. Kroppen er et godt redskab til at finde ud af, hvordan man har det. Her vil jeg gerne guide dig til, hvordan du bliver bedre til at mærke efter.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er terapiform, hvor man inddrager både krop og sind. Gennem vores samtaler undersøger vi spørgsmålet “Hvordan har jeg det lige nu”. Det gør jeg ved f.eks. at bede dig om at rette din opmærksomhed på din vejrtrækning og på din krop. Det kan også være forskellige konkrete øvelser i terapien. Ad den vej hjælper jeg dig med at finde frem til, hvilke udfordringer du har. I terapien kan du lære, hvordan du nemmere kan forstå og håndtere de udfordringer, du møder.

Gennem kropsterapi arbejder du med at mærke efter, hvilke beslutninger der er de bedste for dig. Du kan lære, hvordan du finder frem til at vælge de veje, der føltes rigtige for dig. Jeg støtter dig, så du kan blive i stand til at opfange de signaler, som din krop sender til dig.

Hvad kan kropsterapi hjælpe dig med?

Kropsterapien indebærer en indledende samtale. Stille og roligt gør jeg dig opmærksom på din krop, så du kan prøve at lytte til, hvad den fortæller dig. Jeg hjælper dig til at arbejde med din kontakt til dig selv, til den du er. den grundlæggende følelse af “at være god nok”.

Kroppen kan inddrages mere eller mindre i arbejdet. Det kan f.eks. være, at jeg arbejder specifikt med, hvordan du kan lære at komme af med din vrede eller give slip på dit behov for at skjule dine følelser. Jeg har erfaring med at støtte unge såvel som voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb.

Du kan gennem kropsterapien blive bedre til at lære dig selv bedre at kende, og derfor tager jeg altid udgangspunkt i dit selvforhold. Jeg sætter fokus på, at du kan lære at håndtere fremtidige udfordringer på den bedste måde. Det er en måde, hvor du kan lære at begynde at træffe de rigtige valg for dig selv.

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig