Mærk dine følelser
og kend dine styrker

Vi kan igennem livet komme ud for at møde følelsesmæssige udfordringer, hvor det kan være svært at finde glæden, motivationen eller trivslen igen på egen hånd. I sådanne situationer kan det være givende og støttende at få hjælp fra en psykolog. Det kan være, at du savner udvikling i dit liv, at jeres parforhold mangler nærhed, at du har været udsat for en traumatisk oplevelse, eller at du har brug for professionel hjælp til at komme igennem en livskrise. Uanset hvilken situation, du står i, tilbyder jeg gerne støttende samtaler, som kan hjælpe dig med bedst at finde ro og glæde i dit liv.

Choktilstand

Hvad er en choktilstand?

En choktilstand er en form for psykisk efterreaktion på voldsomme og/eller traumatiske hændelser. Traumer kan både være fysiske og psykiske og dét derimellem. En choktilstand kan både have rod i fysiske og psykiske traumer, dvs. Alt fra ulykker, seksuelle overgreb til psykiske svigt.

Hvordan ved man, om man er i choktilstand – og hvad skal man gøre?

Når man er blevet udsat for noget traumatisk, kan det i lang tid føles enormt uvirkeligt. Mange oplever det som at gå rundt i en glasklokke, hvor man pludselig ikke længere kan integrere sine oplevelser med resten af sin virkelighed. I choktilstanden har man ofte enormt svært ved at slippe det, der er sket, og tankerne bliver ved at kredse rundt om oplevelsen, både i søvnen og når man er vågen.

En krop, der er fastfrosset i et traume, er ofte meget opspændt og lukket af for omverdenen. På bedste vis forsøger man at beskytte sig imod, at noget lignende ikke sker igen. Dog gør denne lukkede tilstand også, at følelserne holdes tilbage og gemmes inde bagved. Derfor kan det være en god idé at kontakte en psykolog, du kan tale fortroligt med om det, du har oplevet.

Traumeterapi – hvordan jeg hjælper personer i choktilstand

Udover mit virke som krisepsykolog, arbejder jeg også til dagligt med personer, der er mærkede af traumatiske oplevelser. I traumeterapien arbejder jeg særligt med at skabe en god og tillidsfuld kontakt, så både krop og sjæl får et roligt rum, du kan slappe af i.

Selvom det ofte kræver mod, er det en stor hjælp at turde åbne op og finde tilbage til jordforbindelsen og til et sted, hvor det er ok at mærke følelserne. Netop dette vil jeg hjælpe dig med gennem vores samtaler.

Sensetikterapi

Denne terapiform kombinerer kropsterapeutisk arbejde med samtale.

Læs mere

Kropsterapi

Kropsterapi gør det muligt at forstå, hvad din krop kommunikerer.

Læs mere

Parterapi

Parterapi kan styrke kærligheden til hinanden gennem forståelse.

Læs mere

København

Psykologisk Klinik v/Hanne Bine Sørensen

Nørre Søgade 27 a, st. tv.
1370 København K

91 55 02 28
info@bines.dk

Holbæk

Psykologisk Klinik V/Hanne Bine Sørensen – Holbæk

Studiestræde 18
4300 Holbæk

91 55 02 28
info@bines.dk

Oversigt over hjemmesiden

Sitemap

×

Menu

Ring op

Priser

Individuel terapi
850kr (60 min.)

Parterapi
1000kr (60 min.)

Sensetikøvelser – København
Mandag kl. 17:00 – 18:30, i alt 16 gange.
1920kr.

Sensetikøvelser – Holbæk
Tirsdag i ulige uger kl 15:30 – 17:00
200kr pr gang

– Ingen binding

Jeg giver rabat ved overførselsindkomst og SU.


Skriv til mig